Aktuellt

Ett framgångsrikt brandtest hos RISE i Borås

Sewatek testade en ny produktserie för lättväggar hos RISE i Borås i februari. Test blev bra och alla genomföringar nådde brandklass EI 60.

Vi kommer ännu att testa lite mer och rapportering tar sin tid, men nya ETA-godkända produkter är på kommande ännu under detta år.

Sewatek-genomföringar fick M1-emissionsklassificering

Bygginformationsstiftelsen RTS sr, har godkänt Sewatek S-, H- och D-seriens genomföringar i emissionsklass M1 för byggnadsmaterial.

Sewateks ETA-bedömning för massivt trä uppdaterad

Efter nya brandtest har Sewateks ETA-bedömning blivit uppdaterad. De viktigaste förändringar är nya resultat för rör i rör -lösningar och för kabelbuntar.

Vi uppdaterar vår detaljritningar under sommaren.

Sewatek tog del i Nordbygg 2018 -mässan i Stockholm

Sewatek hade första gång en monter på Nordbygg, som är den största byggbranschens yrkesmässa i Norden. 

Mässan samlade ihop ungefär 900 utställare och cirka 50 000 besökare och också på Sewateks monter besökte mycket folk. 

Särskilt den nya genomföringslösningen för plattbärlag väckte stort intresse och även pilotmonteringar är redan på gång i Sverige.

Eld & Vatten till återförsäljare av Sewatek-produkter

EOV Sverige AB har börjat som återförsäljare till Sewatek-produkter. EOV Sverige AB är en månsidig och sakkunnig expert inom passivt brandskydd och Sewatek-genomföringar och andra brandtätningsprodukter passar bra i dess sortiment.

EOV har kontor i Stenungsund och i Stockholm.

Du hittar kontaktuppgifter: www.eldochvatten.com

Brandmanschetter på rea

Sewatek förnyar lite sitt produktsortiment för brandtätning och därför är alla ZZ-brandmanschetter (rörstrypare) på rea. http://sewatek.se/tuote/brandmanschett

Fråga gärna efter en offert!