Brandtätningsskum (2K)

En expanderande brandtätningprodukt för medelstora luckor. Passar både till rör och kablar i massiv- och lättkonstruktioner. Man får ungefär 2 liter färdig skum med en tub (380 ml).En expanderande brandtätningprodukt för medelstora luckor. Passar både till rör och kablar i massiv- och lättkonstruktioner. Man får ungefär 2 liter färdig skum med en tub (380 ml).

Sewatek kompletterar sitt produktsortiment med svenska Roxtec-genomföringar som är som bästa i krävande omständigheter. Roxtec-genomföringar är vatten-, gas- och dammtäta och beroende på produkten också brandklassificerade.

Roxtec UG -produkter använder man mest under jorden när det finns risk för vattenläckor bredvid genomgående rör eller kablar.

ZZ-Brandtätningsskum är egentligen en tvåkomponentig brandmassa, som expanderar vid montering och sväller också i brandsituationen. Man bör inte blanda ihop brandhämmande polyuretanskum och en verklig brandtätningsprodukt för rör- och kabelgenomföringar, liksom ZZ-2K.  Brandklass beror på genomgående husteknik ock konstruktionen, men är ofta t.o.m. 120 minuter.

ZZ-Brandtätningsskum passar för medelstora luckor, både till rör och kablar i massiv- och lättkonstruktioner. Man får ungefär 2 liter färdig skum med en tub (380 ml).

Ladda ner