Brandskyddsplugg

Utmärkt produkt för tillfällig men också kontinuerlig bruk. Många storlekar, dessutom är pluggar lätt att bearbeta. Användas ofta för att täta onödiga ursparingar, men det är också möjligt att bringa rör och kablar genom pluggar.Utmärkt produkt för tillfällig men också kontinuerlig bruk. Många storlekar, dessutom är pluggar lätt att bearbeta. Användas ofta för att täta onödiga ursparingar, men det är också möjligt att bringa rör och kablar genom pluggar.

Sewatek kompletterar sitt produktsortiment med svenska Roxtec-genomföringar som är som bästa i krävande omständigheter. Roxtec-genomföringar är vatten-, gas- och dammtäta och beroende på produkten också brandklassificerade.

Roxtec UG -produkter använder man mest under jorden när det finns risk för vattenläckor bredvid genomgående rör eller kablar.

Brandskyddsplugg är ett utmärkt brandtätningsprodukt för tillfälligt men också kontinuerligt bruk. Många storlekar, dessutom är pluggar lätt att bearbeta. Användas ofta för att täta onödiga ursparingar, men det är också möjligt att bringa rör och kablar genom pluggar.

Produktstorlekar
Ø 65 mm, Ø 78 mm, Ø 107 mm, Ø 122 mm, Ø 134 mm, Ø 165 mm, Ø 200 mm, Ø 250 mm

Möljiga konstruktioner

  • massiva väggar, (t. ex. betong) tjocklek av vägg minst 100 mm
  • lättväggar (skivväggar), tjocklek av vägg minst 100 mm
  • massiva golv (t. ex. betong), tjocklek av golv minst 150 mm

Brandklass utan genomgående rör och kablar EI 120, med VVSE-teknik varierar, men EI 90 uppnås oftast.

Ladda ner